Участь в Українському харчовому тижні
Компанія «PROPECS» взяла участь в Українському харчовому тижні (УХТ) , який проходив 20-21 березня 2018р. в місті Києві.
На стенді, компанія представила власне сучасне обладнання та засоби захисту з контролю шкідників (дезінсекції, дератизації, дезінфекції тощо).
Під час конференції «WurstTech. Мясо и мясопереработка» директор компанії Денис Середняк розповів про послуги та основні методи боротьби зі шкідниками на підприємстві, які базуються на міжнародних стандартах.
Олексій Кияшко та Андрій Середняк консультували представників м’ясопереробної та сільськогосподарської галузі. Адже, команда компанії «PROPECS» на високому кваліфікованому рівні здатна забезпечити Вам та Вашим партнерам надійний захист від шкідників у будь-якому регіоні нашої країни.