Участь в Українському харчовому тижні

Компанія «PROPECS» взяла участь в Українському харчовому тижні (УХТ) , який проходив 20-21 березня 2018р. в місті Києві.
На стенді, компанія представила власне сучасне обладнання та засоби захисту з контролю шкідників (дезінсекції, дератизації, дезінфекції тощо).
Під час конференції «WurstTech. Мясо и мясопереработка» директор компанії Денис Середняк розповів про послуги та основні методи боротьби зі шкідниками на підприємстві, які базуються на міжнародних стандартах.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=l23wKDow_Hg” ratio=”3-2″]

Олексій Кияшко та Андрій Середняк консультували представників м’ясопереробної та сільськогосподарської галузі. Адже, команда компанії «PROPECS» на високому кваліфікованому рівні здатна забезпечити Вам та Вашим партнерам надійний захист від шкідників у будь-якому регіоні нашої країни.

DSC_0138

20180321_144744

 

Share on VKShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter