PROPECS на з’їзді «Харчова безпечність-2021»

Харчова безпечність має важливе значення на кожному етапі: від виробництва до споживання. Кожен виробник повинен перейматись якістю виробленої продукції та сировини, і дотримуватись низки правил, щоб не наражати на небезпеку здоров’я людей.
Важливим аспектом у підтримці харчової безпеки є Pest Control, так як шкідники забруднюють сировину, пошкоджують продукти та є переносниками небезпечних інфекційних захворювань.
16 вересня 2021 року на ІІ Всеукраїнському з’їзді фахівців із безпечності та якості харчових продуктів «Харчова безпечність-2021: тест ефективності системи» ТМ PROPECS представила ефективне обладнання та засоби, які допоможуть у боротьбі зі шкідниками. Співробітники компанії більш детально проконсультували відвідувачів про послуги та переваги ТМ PROPECS.
PROPECSДля представників харчового сектору, директор ТОВ «УКРАГРОХІМТРЕЙД» виступив з доповіддю «Впровадження системи Pest Management за основними принципами HACCP», в якій розкрив важливість інтегрованого захисту від шкідників для підприємств харчової промисловості.

PROPECS

Share on VKShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter