Все залежить від проблеми (кількості комах), якщо на об'єкті спостерігаються поодинокі випадки комах, то 1 го разу буде достатньо, якщо ж проблема більш масштабного характеру (сотні комах), то рекомендовано проводити знезараження дворазовим методом з інтервалом 10-14 днів між обробками.
Всі продукти харчування та посуд не повинні знаходиться в приміщенні під час обробки, або повинні бути щільно закриті в герметичних контейнерах і поверх замотані стрейч-плівкою.
Перед знезараженням Замовник готує приміщення до обробки згідно пам'ятки. Основними пунктами є забезпечення доступу по приміщенню, прибирання не герметично запакованих продуктів та сировини, забезпечення герметичності приміщення та відсутності людей та тварин в буферній зоні та самому приміщенні.
Прибирання приміщень після знезараження здійснюється згідно інструктивних матеріалів на засіб, який використовувався.
Проведення профілактичних дезінфекційних робіт, значно мінімізує ризики появи та розповсюдження різних видів вірусів та бактерій. Дезінфектанти є безпечними при застосуванні з доволі короткими термінами експозиції від 60 до 90 хв. В процесі обробки визначається буферна зона на декілька годин з метою забезпечення техніки особистої та громадської безпеки.
Безпека та дотримання санітарних норм на об’єктах громадського харчування, зокрема у кафе та ресторанах - це запорука вашого успішного бізнесу. Саме тому проведення профілактичних заходів, наприклад, дезінфекції ресторану, має бути регулярним.
PROPECS допоможе вам із боротьбою зі шкідниками на вашому об’єкті. Ми також спеціалізуємось на проведенні дезінфекції на підприємствах громадського харчування, дератизації та дезінсекції.
Дезінфекція кафе та ресторанів: методи обробки
Важливо пам’ятати, що чистота та дотримання санітарних норм розпочинаються саме з вас та ваших працівників. Дезінфекція кухні, вологе прибирання, провітрювання та обробка рук повинна відбуватися регулярно протягом дня.
Також, важливо звертатися до фахівців, які проведуть процедуру за допомогою професійних засобів безпечно та ефективно.
Два основних методи для обробки таких приміщень:
Дезінсекція готелю: чому це потрібно
Боротьба з тарганами в ресторані та й по всій території - це гарантія безпеки для вашого готелю.
Наявність шкідників тягне за собою перелік проблем, зокрема:
Зазвичай, для ефективного знищення тарганів чи клопів дезінсекцію проводять у 2 етапи, щоб остаточно винищити популяцію шкідників на об’єкті. Інтервал між обробками не менше, ніж 14 діб. Також в сезон з травня по жовтень проводиться обробка від комарів.
Якщо вам потрібно провести дезінфекцію готелю чи дезінсекцію кафе звертайтеся до нас, заповнивши заявку на сайті або за телефоном +380 (67) 351-70-77.