обробка території від комарів

Обробка території від комарів

Теплі дні літа приносять масу задоволення, особливо, коли проводиш дозвілля на територіях готельних чи заміських комплексів серед лісу. Проте, існує певна проблема, яка може зіпсувати весь відпочинок – комарі. Кожен власник ресторанно-готельного комплексу, бази відпочинку або ресторану з відкритою терасою…

Інсектицидні лампи PROPECS Light DS36

Нові інсектицидні лампи PROPECS Light DS36 та SPM

В теплу пору року підприємців особливо турбує питання, що стосується боротьби з літаючими комахами. особливо це актуально для підприємств торгівлі, кафе, барів, ресторанів, кондитерських, пекарень, тобто для тих бізнесів, що працюють з відкритою продукцією та сировиною. Ефективним рішенням для невеличких…

Дезінфекція харчових підприємств як метод запобігання Розповсюдження вірусної інфекції COVID-19

Дезінфекція харчових підприємств як метод запобігання розповсюдження COVID-19

Більше двох років Україна, як і інші країни світу, потерпає від небезпечної інфекційної хвороби COVID-19. В умовах обмеженої комунікації, безробіття та загострення ситуації з поширенням кількості хворих, в країні запроваджуються тимчасові «локдауни», які безумовно потребують додаткових необхідних заходів щодо знищення…

Зі святом Великодня!

Зі святом Великодня!

Вітаємо зі світлим святом Великодня! Нехай у кожній сім’ї панують мир, злагода та добробут! Христос Воскрес!

обережно, кліщі! чим небезпечні кліщі?

Обережно, кліщі! Чим небезпечні та як попередити укуси.

З підвищенням температури на вулиці зростає і активність іксодових кліщів. Якщо Ви гадаєте, що кліщі активні лише влітку, Ви сильно помиляєтесь. Сезон кліщів розпочинається в березні, і триває до листопада, період пікової активності припадає на травень-червень та вересень жовтень. Чим…

Проведення дезінфекції, харчові підприємства, COVID-19

COVID-19 та проведення дезінфекції на харчових підприємствах

На сьогоднішній день загроза від пандемії COVID-19 досі не минула, а, навпаки, лише набирає оберти. Однією з основних способів зниження передачі захворювання, за рекомендацією ВООЗ, є впровадження заходів фізичного дистанціювання. Відповідно більшість співробітників різних сфер перейшли на дистанційну роботу, проте…

Як виявити гризунів на підприємстві?

Як виявити гризунів на підприємстві?

Кожен власник бізнесу переймається за санітарно-гігієнічний стан приміщень, відповідно піклується про безпеку як продукції, так і персоналу та споживачів. Іноді вони стикаються з такими непрошеними гостями, як гризуни. І відразу постає питання: як виявити гризунів? Наявність гризунів на виробництві, у…

PROPECS

PROPECS святкує 6-річчя!

Сьогодні ТМ PROPECS святкує своє День народження – 6 років! Здається, 6 років не так вже й багато. Але для нас – це час стрімкого розвитку, час досягнення бажаних цілей, час налагодження надійних партнерських відносин, час наполегливої праці згуртованої команди….