Organic Standard

Pest Control згідно вимог Organic Standard

З самого початку діяльності ТМ PROPECS прогне надавати послуги для забезпечення зберігання якісної продукції. TM PROPECS є першою організацією, яка розробила технологію контролю шкідників на підприємствах органічної продукції та сертифікувалась згідно вимог Organic Standard. Тепер органічна технологія контролю шкідників доступна…

підтримуємо наших захисників

Підтримуємо наших захисників!

Гарні новини з фронту не привід зупиняти активну діяльність в тилу! Щоб новини були ще кращими, PROPECS з партнерами продовжують підтримувати наших воїнів та забезпечувати їх необхідним. Завдяки багаторічній плідній співпраці з нашими партнерами ТОВ «ОЛЕКСАНДР», WINETIME, ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ КОНДИТЕР»,…

PROPECS

PROPECS повертається до роботи 💙💛

Кожен воює на своєму фронті 💪 та робить все можливе, щоб допомогти країні! Раді повідомити, що PROPECS повертається до роботи 💙💛 та з задоволенням допоможе у вирішення питань з PEST CONTROL. Адже, економіка має працювати та бізнес має жити!📈 Надаємо…

iso 9001 propecs

PROPECS підтвердив відповідність вимогам ISO 9001:2015

Хочемо поділитись гарною новиною! 24 вересня 2021 року ТОВ «УКРАГРОХІМТРЕЙД» пройшло щорічний сертифікаційний аудит на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015, котрий підтверджує ефективне функціонування системи управління якістю. Цього року аудитор особливо відмітив, що наша компанія: • Активно впроваджує дії…

Харчова безпечність

PROPECS на з’їзді «Харчова безпечність-2021»

Харчова безпечність має важливе значення на кожному етапі: від виробництва до споживання. Кожен виробник повинен перейматись якістю виробленої продукції та сировини, і дотримуватись низки правил, щоб не наражати на небезпеку здоров’я людей. Важливим аспектом у підтримці харчової безпеки є Pest…

pest control

Чим загрожують шкідники харчовим підприємствам? Pest Control

Для підприємств харчової промисловості питання безпеки харчової продукції завжди залишається на першому місці.  Наявність шкідників на харчових підприємствах тягне за собою ряд проблем, серед яких: втрата значної частини прибутку; нотифікації від споживачів готового продукту; проблеми під час проходження аудитів; пошкодження…

шкідники зерна та зернопродуктів

Найбільш поширені шкідники зерна та зернопродуктів

Кожне господарство, маленьке чи велике, хоч раз стикалось з питанням збереження врожаю від комірних шкідників, адже, щороку через них втрачається від 5-10 до 30%. Під час пошкодження зерна та зернопродуктів істотно знижуються як посівні, так і фуражні і харчові якості….

дератизація та дезінсекція закладів громадського господарства

Дератизація та дезінсекція ресторанів, кафе, барів

Дератизація та дезінсекція: чи потрібні закладам громадського харчування дані послуги? Оскільки гризуни, мухи і таргани надають перевагу харчуванню відходами, вони з легкістю можуть переносити збудників кишкових інфекцій, харчових отруєнь, яйця гельмінтів на харчові продукти на вже готову їжу. Саме через…