Корисна інформація

дератизація або боротьба з гризунами в Україні

Дератизація або боротьба з гризунами в Україні

Кожен підприємець з приходом осені приділяє особливу увагу захисту свого бізнесу, адже в цей період гризуни особливо активно мігрують в приміщення в пошуках укриття і їжі. Пробираючись в підприємства і склади, миші і пацюки несуть з собою небезпечні інфекційні захворювання,...
Боротьба зі шкідниками в ресторанах

Боротьба зі шкідниками в ресторанах і кафе (HoReCa)

Підтримання здорової кухні на підприємствах громадського харчування вимагає величезних зусиль і систематичної роботи, особливо щодо безпеки харчових продуктів. Боротьба зі шкідниками – один з кращих способів зберегти вашу кухню і підприємство в безпеці, так як забруднення продуктів харчування може зіпсувати...
Безпека харчових продуктів: дезінфекція та санітарія

Безпека харчових продуктів: дезінфекція та санітарія

Одним з найважливіших напрямків безпеки харчових продуктів є дезінфекція та санітарія. Бактерії та інші шкідливі організми найчастіше присутні на поверхнях, обладнанні, руках Ваших співробітників, продуктах харчування тощо. Це означає, що важливо, щоб всі хто контактує з харчовими продуктами вживали запобіжні...
Професійна фумігація в Україні

Професійна фумігація в Україні

Фумігація є досить ефективним рішенням для знищення комырних шкідників в елеваторах, контейнерах, судах та інших сховищах. Послуги фумігації необхідні при зберіганні великих обсягів зерна і зернопродуктів. Також вони корисні, якщо Ваша компанія займається імпортом або експортом товарів через кордони. При...
ТОП 6 питань до постачальника послуг з контролю шкідників

ТОП 6 питань до постачальника послуг з контролю шкідників

Проводячи співбесіду з кандидатами при прийомі на роботу в Вашу компанію, Ви задаєте безліч питань, щоб переконатися, що вони компетентні. І робите Ви це, тому що важливо з’ясувати, якої продуктивності і якості виконання роботи очікувати від людини, якщо вона буде...
Заходи профілактики від шкідників продовольчих запасів

Заходи профілактики від шкідників продовольчих запасів

Кожне підприємство стикається з проблемами продовольчої безпеки, які стосуються виробництва, переробки та зберігання зерна та зернопродуктів. Економлячи на захисних і превентивних заходах підприємство втрачає через шкідників близько 20% зібраного зерна. При строгому дотриманні правил приймання, зберігання і переробки зернових, а...