COVID-19 та проведення дезінфекції на харчових підприємствах

На сьогоднішній день загроза від пандемії COVID-19 досі не минула, а, навпаки, лише набирає оберти. Однією з основних способів зниження передачі захворювання, за рекомендацією ВООЗ, є впровадження заходів фізичного дистанціювання. Відповідно більшість співробітників різних сфер перейшли на дистанційну роботу, проте працівники харчової сфери не в змозі працювати з дома та вимушені працювати на своїх звичних робочих місцях. Адже забезпечення населення харчовими продуктами – наразі найважливіша функція, яку виконують всі учасники харчового ланцюга.

На кожному підприємстві, яке має відношення до харчових продуктів, повинні бути впроваджені заходи щодо захисту працівників від зараження COVID-19, запобіганню передачі вірусу та посилення гігієни та санітарії.

Для попередження зараження на робочих місцях належний гігієнічний догляд персоналу повинен включати:

  • належну гігієну рук, тобто миття під водою з милом протягом 30 секунд і більше;
  • часте використання дезінфікуючих засобів з вмістом спирту щонайменше 75%;
  • належну гігієну дихання (прикриття роту й носу при чханні або кашлі; утилізацію серветок та миття рук);
  • часте проведення дезінфекції робочих поверхонь і точок дотику, таких як дверні ручки;
  • уникання тісного контакту з особами із проявами респіраторних захворювань, таких як кашель і чхання.

Попередити розповсюдження вірусу COVID-19 допоможе професійна дезінфекція. Команда ТМ PROPECS надає послуги з дезінфекції за допомогою сучасного обладнання та безпечних препаратів.

Проведення дезінфекції, харчові підприємства, COVID-19

До проведення дезінфекції на підприємствах харчової промисловості ми ставимось дуже відповідально, адже розуміємо всю важливість.

Не нехтуйте здоров’ям персоналу – замовляйте професійну дезінфекцію.

Замовити дезінфекцію на підприємствах харчової промисловості можна за номерами телефонів +380673517077, +380443617077 або на сайті за посиланням propecs.ua/contact/ .

Share on VKShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter