Чим загрожують шкідники харчовим підприємствам? Pest Control

Для підприємств харчової промисловості питання безпеки харчової продукції завжди залишається на першому місці. 

Наявність шкідників на харчових підприємствах тягне за собою ряд проблем, серед яких:

  • втрата значної частини прибутку;
  • нотифікації від споживачів готового продукту;
  • проблеми під час проходження аудитів;
  • пошкодження та псування майна (обладнання, електромереж);
  • зупинки виробництва через стрімке поширення шкідників; 
  • погіршення санітарно-гігієнічного стану підприємства;
  • погіршення репутації, через скарги щодо появи браку;
  • розповсюдження збудників небезпечних інфекційних захворювань від шкідників;
  • можливі штрафи та судові процеси.

Рис Басмати, Рис, Рисовые Зерна, Еда, Питание, ЗерноПрофесійний Pest Control є одним із важливих аспектів системи контролю якості, адже допомагає забезпечити задовільний санітарно-гігієнічний стан об’єктів. 

Фахівці ТМ PROPECS допоможуть зберегти продукцію та заощадити значний бюджет завдяки професійному Pest Control.

Share on VKShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter