Боротьба зі шкідниками в ресторанах і кафе (HoReCa)

Підтримання здорової кухні на підприємствах громадського харчування вимагає величезних зусиль і систематичної роботи, особливо щодо безпеки харчових продуктів. Боротьба зі шкідниками – один з кращих способів зберегти вашу кухню і підприємство в безпеці, так як забруднення продуктів харчування може зіпсувати їжу, дорогий товар, відлякати клієнтів і погіршити репутацію закладу. Професійна боротьба зі шкідниками в ресторанах і кафе, барах, готелях, заміських комплексах – ідеальне рішення проблем з шкідливими організмами.

Клієнт ресторану, кафе або іншого виду установи громадського харчування, в разі виявлення шкідливих організмів у своїй страві або в приміщенні, розповість, як мінімум, п’ятьом знайомим або друзям. А трьом з десяти цей інцидент завадить повернутися до закладу в майбутньому. Тому Ви можете втратити значну частину відвідувачів.

Боротьба зі шкідниками в ресторанах і кафе (HoReCa)

Як же протистояти проблемам зі шкідниками в сегменті HoReCa?

Захистити Ваш ресторан, кафе, їдальню або бар від шкідливих для репутації шкідників означає приділяти особливу увагу тим областям кухні, які підлягають регулярному очищенню. Розуміння того, де шкідники воліють ховатися, дає Вам підказку, в якому місці прибирання повинно бути більш ретельне. Наприклад, будьте особливо уважні при клінінгу в:

  • місцях утилізації відходів;
  • місцях зберігання продуктів;
  • зонах приготування їжі;
  • обідніх зонах.

Є кілька простих способів знизити ризик проникнення шкідливих організмів на кухні і робочі зони:

  1. Не зберігайте продукти на підлозі.
  2. Переконайтеся, що всі отвори і тріщини загерметизовані.
  3. Регулярно викидайте відходи.
  4. Не тримайте відкритими двері і вікна без необхідності.
  5. Встановіть інсектицидні прилади для вилову літаючих комах і дератизаційне обладнання для гризунів.
  6. Укладіть договір з професійною компанією по боротьбі зі шкідниками для регулярного контролю за ситуацією на об’єкті.

Боротьба зі шкідниками в ресторанах і кафе (HoReCa)Пам’ятайте, що бактерії і шкідники можуть проникати навіть у найчистіші кухні. Це трапляється в тому випадку, коли співробітники не звертають особливої ​​уваги на зони, схильні до забруднення. Прийміть прості правила збирання, щоб запобігти проникненню шкідників в Ваш ресторан, кафе, бар, їдальню або кондитерську, і переконайтеся, що всі члени Вашої команди ознайомлені з процедурами санітарії та гігієни.

Якщо проблема зі шкідниками вимагає негайного вирішення, зверніться до професіоналів для проведення спеціальних обробок. Не проводьте хімічні обробки самостійно, так як Ви збільшуєте ризик забруднення продукції і робочої зони препаратами, а також піддаєте небезпеці свій персонал.

Фахівці компанії PROPECS (Пропекс) підберуть ефективні методи усунення комах і гризунів на разовій і постійній основі. Професійна боротьба зі шкідниками в ресторанах і кафе доступна кожному підприємцю. Замовте послуги за номерами телефону +380673517077, +380443617077.

Share on VKShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter