ФУМІГАЦІЯ — комплекс дезінсекційних заходів спрямованих на знищення шкідливих організмів (переважно шкідників хлібних запасів на всіх фазах їх розвитку), за допомогою застосування фумігантних  речовин, які знаходяться в газоподібному стані.

Щороку від шкідників хлібних запасів втрачається від 5 — 10% а інколи до 30% врожаю при зберіганні. Істотно зменшити такі втрати можливо за допомогою використання фумігантних пестицидів.

Фумігація залишається одним з найефективніших методів дезінсекції враховуючи дифузійні властивості газоподібних речовин. Будь які об’єкти зберігання зернових (елеватори, складські приміщення), транзитні об’єкти при транспортуванні (контейнери, трюми суден, вагони та ін.) підлягають фумігації при виявленні небезпечних шкідників, зокрема комах та кліщів.

На підприємствах харчової промисловості (виробничі лінії, тара та продукція, сировина та її похідні) досить часто виникає необхідність фумігації.

Наші спеціалісти ідентифікують шкідників та визначать необхідні режими фумігації для досягнення максимальної ефективності вищезазначених робіт.

 Фумігаційні роботи включають в себе:

  • Проведення інспекції об’єкта (обстеження технічних умов – герметичність, місце розташування, умови техніки безпеки);
  • Проведення ентомологічної експертизи (виявлення видового складу шкідників та ступінь їх зараженості);
  • Встановлення буферної зони;
  • Процес герметизації приміщень та укриття електронного і електричного обладнання;
  • Герметизація мідних елементів обладнання;
  • Експозиція знезараження;
  • Повний процес дегазації;
  • Контроль діючої речовини в повітрі робочої зони до рівня ГДК;

Виникли додаткові запитання?

Ми з радістю дамо на них відповідь. Консультація з виїздом на об'єкт абсолютно безкоштовна!

Гарантія

Наші клієнти проходять 100% міжнародних аудитів

Якість

Використовуємо тільки перевірені та сертифіковані препарати

Надійсть

Нас обирають транснаціональні корпорації

Результат

Забезпечуємо захист від шкідників 24/7
НАМ ДОВІРЯЮТЬ